Kečup Hello
Kečup v novém praktickém balení
Maminka mě vždycky vedla k výrobě domácích zavařenin, kompotů, zeleninových směsí a samozřejmě doma děláváme i domácí kečup. Nebudu Vám nic nalhávat - ten doma uvařený, plný slaďoučkých rajčat máme doma nejradši. "Domácí je domácí". Jenže když zásoby ve spíži dojdou, musím běžet do obchodu nějaký koupit Začínající grilovací sezónu si bez kečupu a dalších podobných omáček nedovedu představit. Ke grilovanému masu, sýru, zelenině nebo opečeným buřtům či klobáskám ochucovadla jednoduše patří.
Tento článek ale věnuji vyloženě jen kečupům, které milují nejen děti, ale i řada dospělých. Kečupům Hello v novém praktickém balení.
Kečup HELLO si letos nově můžete koupit v inovativním balení. V malých 200g kapsičkách s praktickým, šroubovacím uzávěrem. Kečup obsahuje 165 g rajčat na 100 g kečupu a je sterilován, tedy neobsahuje žádné konzervační látky. Na výběr máte ze dvou variant - ostrý a jemný kečup.
Balení je ideální na cesty a výlety, které chcete spojit s opékačkou buřtů v přírodě. Díky své velikosti nezabere moc místa v batohu a ani vás nebude tížit na zádech jako velké, těžké plastové či skleněné lahve. Své místo jistě najde i v letní kuchyni na chatě . Balení je vhodné i pro ty, kterým vystačí malé množství kečupu na delší dobu a nechtějí tak kupovat zbytečně velká balení. Kečupy HELLO jsou k dostání v obchodech Billa.
Co se mi líbí na těchto kečupech nejvíc?
Praktické, téměř nerozbitné balení, které lze po otevření opět uzavřít. Do přírody k táboráku není nutné brát velké balení kečupu, kapsička je malá a dobře skladná. Už se nemusíte rozhodovat jestli vzít kečup jemný nebo ostrý - jednoduše hodíte do batůžku 2 kapsičky a jdete. Kečup je velmi chutný a ke křupavému, šťavnatému špekáčku z ohně jako dělaný.
Jak probíhalo testování Hello kečupů u nás?
Testovali jsme celý prosluněný víkend. Uspořádali jsme klasickou opékačku buřtů s přáteli a užili si opravdu krásný páteční podvečer. V neděli jsem připravila rychlý oběd na grilu. Topinky s masovou směsí s kečupem Hello.
Topinky s masovou směsí ( na 2 porce):
- 2 kuřecí prsa
- 1 velká mrkev
- 1 cibule
- 1 bílá paprika
- malá plechovka kukuřice
- 1 kapsička ostrého kečupu Hello
- Sůl, pepř
- 8 plátky sýru ementál
- 4 krajíce chleba
Marináda na maso:
- česnek, sojová omáčka, grilovací koření, sůl, pepř
Kuřecí maso nakrájíme na drobné kousky a naložíme do marinády, kterou připravíme smícháním výše uvedených surovin.
Množství ingrediencí nechám na vás. Byla to taková ta narychlo připravená marináda "od oka". Však to jistě znáte.
Maso vložíme do lednice a necháme do druhého dne odležet.
Naložené maso zprudka opečeme na pánvi, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, na půlkolečka nakrájenou cibuli a papriku. Necháme dusit, dokud zelenina nezměkne. Přisypeme kukuřici, vmícháme ostrý kečup Hello a případně dochutíme solí a pepřem.
Chleba opečeme na grilu na křupavé topinky. Na každý krajíc dáme 2 plátky ementálu a navrstvíme masovou směs. Posypeme nasekanými bylinkami a podáváme s vychlazeným zeleninovým salátem.